Yenimahalle Gümüşdere Ortaokulu

Vizyon: Kurum kültürünü ön plana çıkartmış,bilimsel, sportif ve sosyal etkinliklerde adından söz ettiren, güvenli, modern ve sağlıklı koşullarda eğitim ortamının hazırlanmış,öğrenci yetenek ve ilgilerini değerlendiren, rehberlik ilkelerin bağlı olarak, öğrencilerini ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler olarak yetiştiren bir eğitim ve öğretim kuruluşu haline getirmek.

Misyon: Kendi toplumsal ve kültürel değerlerinin evrensel değerler içindeki önemini görebilen ve bu değerlerin gelişimi ve tanıtımı yönünde mücadele eden fertler yetiştirmek, öğrenci, veli ve öğretmenlerine güvenli bir ortamda modern ve yeterli, bilimsel, sosyal ve sportif alanlarda katılımcı, öğrenci yeteneklerinin ön plana çıkarıldığı, toplam kalite yönetiminin felsefesini ve temel ilkelerini eksiksiz uygulayabilen, sürekli iyileşme ve gelişmeyi esas alan, kamu kültürünü özümsemiş bir eğitim ve öğretim ortamı oluşturmak.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer-Doğalgaz